Jag tycker det ar att luras nar det

Jag tycker det ar att luras nar det

Sjalv ville betala for en manad och valde aktivt det alternativet och ej det som gallde prenumeration kungen manga manader.Trots det sa star det nu att jag amna erlagga forut prenumeration i ett halvar. Och sjalv inneha letat en lang tillfalle efter nagon kungen match att kontakta i arendet utan utslag. Ifall jag tillslut hittar ett rimligt satt att kontakta match och far hjalp med detta sa kan sjalv forhoja betyget nagot. Sa detta suger var det inte. Men det rackte med en manad pro mej.

Arets transparensrapport ar arme

Sjalv tycker det ar att luras nar det star att din profil har fatt pahalsning nar det i sjalva verket enbart ar att den har visats i flodet. Ar det sant att man tvingas ha. En dator for att skrida ur premunation? Sjukt. Men acceptera det forklarar varfor jag far besok pa rullande band men aldrig ngn like. Det ar uppsyn profil som visas bara. Inte att ngn medvetet besoker den.

Man utfor en serios profil

Man gor en serios profil. Samtidigt fattar jag att noll ar gratis. Nar man gott inneha blivit medlem kungen er ”fantastiska” sida sa mots man fran 100% blurr.. Allt som amna goras ar belagt med kostnader. Men prissattningen ar helt galen.. Varfor amna sjalv betala ca 5000:- om aret forut er sida? Formoda om 100 personer betalar 5000:- per ar for detta.. Lagg ihop och gissa.. (Tank enar ifall 10 000 personer betalar avgift…)Crap precis av.. sjalv angrar att jag gick kungen detta.. Enda anledningen ar uppsyn ensamhet… Sorgligt att ni antagande att ni kan kanga er pa det.. Adjo…

Detta ar ingen serios datingsida

Detta ar ingen serios datingsida. Det ar i realiteten ett galleri forut att visa bilder. Ingen ar intresserad av att kommunicera utan det koper enbart om att visa upp sig. Allting for flertal fejkprofiler som forsvinner efter en dag. Det gar heller inte att kika vilka som ar betalande medlemmar utan det handlar enkom om att allihopa amna ha ett prmium abonnemang sa samt snaljoparna kan genmale. Jag kommer att upphora uppsyn profil nar abonnemanget gar ut.

Tack for ditt betyg och sjalv beklagar din upplevelse. Vart sakerhetsteam ar vaksamma nar det galler att upptacka falska profiler, och majoriteten tas bort innan de inneha chansen att kontakta naturlig singlar. Vi hoppas att du inte ger upp – det ar superb att beratta personliga meddelanden till de personer som delar intressen som du faktiskt bryr dig ifall. Kvaliteten gallande deras replik ar den basta indikatorn, och du kan stavja dina konversationer till enbart de personer som du sannerligen klickar med. Om du vill ha mer tips ifall hur du kan oka din dejtingpotential ar det bara att plocka kontakt med var kundtjanst. Tack.

Match’s varv faller under lurendrejeri

Verksamheten ar alltigenom bedraglig:(1) Match connected daters to fake accounts to boost subscriptions, US regulators say / The FTC says more than 400,000 people subscribed because of these fraud messages(2) Match saknar etisk policy forut sin verksamhet(3) Avslutande fran abbonemang kraver dator.Lustigt kanske kravs inte dator pro att starta abbonemang(4) bästa app för att träffa thailändska kvinnor Finns ingen chans oppna support fall

Observationer(1) Match ger tips om profiler, kontaktar sjalv dessa kommer yrkande ifall uppsyn email address.Profilerna i dess fall “tunna”, suddiga daliga foton, profil text obefintlig, Grammatiskt klumpigt skrivna, tillika enar skrivna fran Hogskole utbildad” Klart misstankta fejk profiler. Unga kvinnor soker aldre hanar, tex 18 aring soker man 55-88 ar

Fullsatt fran fejk-konton

Grymt besviken kungen denna sida som man annars hort sa kopiost gott om forut, men jag ser arme genast att jag inte ar solo ifall uppsyn upplevelse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?